check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 99097

Mannol čistič brzd 5L - 9672

116,29 Kč včetně DPH

15 dní na vrácení zboží

Čistič brzd Mannol

Výrobce:
Kód výrobce:
9672
Kapacita:
600ml

Univerzální ultraúčinný odmašťovač kovových povrchů pro čištění brzd. Používá se především k čištění povrchů vozidel a povrchů každodenní potřeby určených k dalšímu zpracování (lepení, lakování, lakování, tmelení apod.) ; Použití: lze aplikovat oplachováním, máčením, stříkáním a poléváním. Velké díly a součásti je nejvhodnější stříkat nebo namáčet širokými kartáči, hadry apod. Obvykle stačí odmašťovač nastříkat na znečištěné povrchy a nechat ho stéct. Po odpaření rozpouštědla se povrchy vyčistí a odmastí. V případě silného znečištění povrch otřete. Upozornění: Tento výrobek je vysoce hořlavý! Přípravek se nesmí splachovat do kanalizace! Přijměte opatření proti statické elektřině! Při práci používejte vhodné rukavice a ochranný oděv!

Obecný popis
  • obsahuje aceton, který je agresivní vůči laku, některým plastům a gumě. Před použitím je třeba ověřit jeho účinek na konkrétní materiál nebo nátěr. Pokud se zjistí negativní účinky, je třeba tyto povrchy chránit, aby nedošlo k chemickému poškození.
  • odstraňuje mastnotu a olejové nečistoty, silikony, některé druhy laků, zbytky chemikálií, špínu, prach, nánosy a další nečistoty, které zhoršují přilnavost ošetřovaného povrchu k aplikovaným materiálům (lakům, barvám, lepidlům, tmelům atd.)
  • rychle schne, nezanechává stopy; doporučuje se k čištění brzdových kotoučů a destiček, při pravidelném používání prodlužuje jejich životnost