check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981873

Mannol 7915 EXTREME syntetický motorový olej 5W-40 10L - MN7915-20

2 892,75 Kč včetně DPH

Syntetický motorový olej Mannol 7915 EXTREME 5W-40

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7915-20
Viskozita:
5W-40
Typ:
4T
Typ:
Syntetyczny
Kapacita:
20

Inovativní prémiový univerzální motorový olej s obsahem esterů pro moderní přeplňované i nepřeplňované benzínové a naftové motory, včetně "starých" značek a motorů s vysokým počtem najetých kilometrů. Navržen na základě požadavků evropských výrobců. Určen pro benzínové a naftové motory širokého vozového parku (osobních, lehkých užitkových, dodávkových a lehkých nákladních automobilů) evropských i jiných výrobců. Doporučeno pro použití v motorech vozidel Daimler, VW, Opel, GM, Renault, které kladou dodatečné požadavky na motorový olej (dle výše uvedených specifikací).

Obecný popis
  • esterová technologie a syntetický základ s rozšířeným rozsahem viskozity a teploty zajišťují efektivní provoz motoru ve všech provozních režimech: při studeném startu, jízdě ve městě, jízdě po dálnici i při zvýšeném zatížení (jízda po nerovných silnicích, do kopce, v provozu s přívěsem, maximální zatížení) a při vysokých okolních teplotách.
  • dobře funguje při aktivní jízdě a neztrácí své vlastnosti při použití paliva proměnlivé kvality (s obsahem síry až 500 ppm) díky vysoké rezervě alkalického čísla (TBN)
  • syntetický esterový základový olej v kombinaci s moderním balíčkem aditiv zachovává výkonnostní parametry motoru po celou dobu výměnného intervalu oleje
  • esterové složky oleje poskytují vynikající protioděrové a protitahové vlastnosti díky mimořádné pevnosti filmu oleje, což v kombinaci s vynikající čerpatelností výrazně prodlužuje životnost motoru i v jízdních režimech "start-stop" a při studených startech.
  • díky svým vynikajícím detergentním a disperzním vlastnostem a vynikající tepelné oxidační stabilitě účinně bojuje proti všem typům usazenin a udržuje části motoru čisté po celý servisní interval
  • pro použití v motorech s prodlouženými intervaly výměny oleje (Long Life) a v běžných motorech.
  • pro motory motocyklů 4T s mokrou spojkou

Viz Syntetické

Viz více →