check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981833

Mannol 7909 Diesel TDI syntetický motorový olej 5W-30 10L - MN7909-5

985,51 Kč včetně DPH

Syntetický motorový olej Mannol 7909 Diesel TDI 5W-30

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7909-5
Viskozita:
5W-30
Typ:
4T
Kapacita:
5
Kapacita:
5 l

Inovativní prémiový plně syntetický motorový olej s obsahem esterů pro moderní přeplňované i nepřeplňované vznětové a zážehové motory. Vhodný zejména pro turbodieselové motory s přímým vstřikováním. Navržen tak, aby splňoval požadavky VW. Určen pro vznětové a zážehové motory osobních automobilů, lehkých SUV, dodávek a lehkých nákladních automobilů, kde jsou v této viskozitní třídě požadovány výkonnostní úrovně API SN/CH-4 a ACEA C2/C3. Olej není vhodný pro použití v těžkých nákladních automobilech a podobných vozidlech!

Obecný popis
  • výjimečná úspora paliva díky optimálním vlastnostem proti tření
  • vysoce účinný balíček aditiv a syntetická báze s nízkou viskozitou zajišťují spolehlivé startování za studena za všech podmínek, čímž se výrazně snižuje opotřebení motoru při startování
  • díky vynikajícím detergentním a disperzním vlastnostem a vynikající tepelné oxidační stabilitě účinně bojuje proti všem typům usazenin a udržuje části motoru čisté po celou dobu výměnného intervalu
  • esterové složky oleje zajišťují vynikající protioděrové vlastnosti díky mimořádné pevnosti olejového filmu, což v kombinaci s vynikající čerpatelností výrazně prodlužuje životnost motoru i v jízdních režimech "start-stop".
  • kompatibilní se všemi systémy následného zpracování výfukových plynů, DPF, TWC, EGR a SCR díky použití technologie Mid SAPS.
  • moderní balíček aditiv v kombinaci se syntetickou bází udržuje výkonové parametry motoru po celý servisní interval

Viz Oleje pro 4-taktní motory

Viz více →