check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981730

Syntetický motorový olej Mannol 7920 Hybrid SP 0W-16 5L - MN7920-5

956,52 Kč včetně DPH

Syntetický motorový olej Mannol 7920 Hybrid SP 0W-16

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7920-5
Viskozita:
jiný
Typ:
4T
Typ:
Syntetyczny
Kapacita:
5

Inovativní, energeticky účinný motorový olej nejnovější generace s nízkou viskozitou na bisyntetické bázi (PAO + estery) pro moderní benzínové motory. Je navržen podle nejnovějších norem API SP a ILSAC GF-6 a doporučuje se zejména pro hybridní automobily, ale je vhodný i pro nehybridní automobily, které vyžadují oleje této viskozity a podobných výkonových vlastností.

Obecný popis
  • bezkonkurenční úspora paliva ve všech režimech díky velmi nízké kinematice (při 100 °C) a snížené vysokoteplotní viskozitě HTHS (při 150 °C) a výjimečným protipěnivým vlastnostem.
  • vysoce účinný balíček aditiv a nízkoviskózní dvousyntetická báze zajišťují spolehlivé studené starty za nejnáročnějších podmínek a výrazně snižují opotřebení motoru při startu a volnoběhu
  • netvoří usazeniny ve spalovacím prostoru, zejména v oblasti pístních kroužků a ventilů, a díky svým vynikajícím detergentním a disperzním vlastnostem a vynikající tepelné oxidační stabilitě účinně bojuje proti všem typům usazenin na všech ostatních součástech motoru a udržuje je čisté po celou dobu mezi výměnami
  • esterové složky oleje poskytují vynikající vlastnosti proti opotřebení díky mimořádné pevnosti olejového filmu i při extrémních provozních teplotách, což v kombinaci s vynikající čerpatelností výrazně prodlužuje životnost motoru i při jízdních režimech "start-stop";.
  • u přeplňovaných motorů a motorů s přímým vstřikováním unikátní složení oleje zcela snižuje účinek LSPI (Low Speed Pre-Ignition) palivové směsi na nulu.
  • neutrální k těsnicím materiálům. Eliminuje úniky, v kombinaci se sníženou těkavostí zajišťuje extrémně nízkou spotřebu oleje a má prodloužené výměnné intervaly.

Viz Syntetické

Viz více →