check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2982051

Převodový olej Mannol 8112 TG-2 Hypoid GL-4/5 75W-90 10L - MN8208-20

3 466,67 Kč včetně DPH

Převodový olej Mannol 8112 TG-2 Hypoid GL-4/5 75W-90

Výrobce:
Kód výrobce:
MN8208-20
Kapacita:
20
Viskozita:
75W-90

Speciální syntetická převodová kapalina (ATF) pro automatické převodovky vozidel TOYOTA/LEXUS s novou generací převodovek TOYOTA a AISIN AW. Zajišťuje bezproblémový provoz automatických převodovek, zaručuje minimální opotřebení, dlouhou životnost převodovky a úsporu paliva. Byl vyvinut na základě požadavků společnosti AISIN WARNER.
Může nahradit kapaliny T, T-II T-III.
Barva červená.

Obecný popis
  • prémiový syntetický základ s trvale vysokým viskozitním indexem v kombinaci s multifunkčním balíčkem aditiv si zachovává všechny své vlastnosti v širokém rozsahu teplot: poskytuje dobré mazací vlastnosti při nízkých teplotách (-45 °C) v zimě a zajišťuje stabilní olejový film při extrémním zatížení a vysokých teplotách v létě.
  • špičková kombinace aditiv zajišťuje dobré protitřecí vlastnosti pro převodové spojky a požadované třecí vlastnosti třecích prvků, což zajišťuje výraznou úsporu paliva, plynulé a hladké řazení a prodlouženou životnost všech součástí převodovky. Zajišťuje koordinovaný a plynulý chod spojky
  • Má zvýšenou tepelnou, oxidační a chemickou stabilitu a odolnost proti tepelné degradaci při vysokých teplotách po celou dobu životnosti. Snižuje tvorbu laků, kalů, sazí a dalších nánosů, prodlužuje intervaly výměny oleje a zajišťuje životnost součástí převodovky, čímž snižuje náklady na údržbu zařízení.
  • chrání kovové díly ze slitin železa a neželezných kovů před korozí v provozu i mimo něj
  • účinně zabraňuje hromadění vzduchu a tvorbě pěny
  • zajišťuje kompatibilitu se všemi těsnicími materiály, zabraňuje bobtnání, tvrdnutí a smršťování, čímž snižuje náklady na náhradní díly a zabraňuje netěsnostem
  • snižuje hlučnost. Doporučeno pro automatické převodovky Toyota a Aisin AW, kde je vyžadována shoda s požadavky TOYOTA TYPE-IV.