check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2994100

Normal Xzone čistič kožených oděvů na motorku 150ml - 5904413623021

226,88 Kč včetně DPH

Normální čistič kožených oděvů Xzone

Výrobce:
Kód výrobce:
5904413623021
Kapacita:
150 ml

Čistič kůže Xzone je vysoce kvalitní přípravek na čištění a péči o kůži. Díky svým čisticím, mazacím a hydratačním složkám - především odstraňuje každodenní nečistoty, vyživuje, leskne, činí kůži pružnou, elastickou a hladkou a má optimální pH.

Silná verze je určena pro silné znečištění a klasické barvy. Pro každodenní péči a fluorescenční barvy se doporučuje verze Normal. Vhodný pro všechny typy zrnité kůže.

Kožené bundy a kalhoty jsou pro motocyklistu téměř nejklasičtějším kusem oblečení. Kromě toho, že skvěle vypadají, poskytují také nejvyšší úroveň bezpečnosti v případě pádu. Je to proto, že dobře udržovaná kůže má mnohem vyšší odolnost proti oděru než textilní oděvy. Je však třeba mít na paměti, že oděvy z přírodní kůže vyžadují pravidelnou údržbu a impregnaci. Velmi snadno podléhají vysychání a oxidaci, což způsobuje drolení vláken a praskání povrchu. Oděv pak ztrácí nejen své estetické vlastnosti, ale i ochranné vlastnosti.

Nejdůležitější je pravidelně odstraňovat každodenní nečistoty a nenechat je tam dlouho zůstávat.

Kožené oděvy by se neměly čistit příliš často, takže jednou až dvakrát za sezónu je zcela dostačující, častější zásahy do struktury kůže mohou zhoršit její vlastnosti.

Poté bez použití vody očistěte celý povrch měkkým hadříkem a některým z profesionálních čisticích prostředků určených k tomuto účelu, například XZone Leather Cleaner. Pokud budete dbát na odstranění každodenních nečistot, měl by tento krok stačit. V případě silnějších skvrn použijte k čištění kožených oděvů Xzone měkký kartáč, věnujte však zvýšenou pozornost kvalitě barviva použitého výrobcem oděvu. Pokud na kartáči zaznamenáte minimální stopy barvy, okamžitě tento krok přerušte, protože by mohlo dojít k bodovému zabarvení bundy nebo kalhot. Po vyprání zbytky důkladně opláchněte teplou vodou a nechte oděv na vzdušném místě bez slunce zcela uschnout.

Posledním krokem je použití impregnačního prostředku, který ztíží pronikání vody do vláken. Kožené oděvy vyčištěné podle těchto pokynů zůstanou dlouho estetické, měkké a pružné.

Sposób użycia
  • před použitím nádobu protřepejte
  • vyzkoušejte účinek přípravku na malé skryté ploše - zvláštní pozornost věnujte použití na barevné kůži.
  • naneste přípravek na povrch kůže a krouživými pohyby jej rozetřete a upravte tlak - vyčistěte vlhkou houbou nebo měkkým kartáčem
  • uvolněné nečistoty odstraňte houbou nebo hadříkem vypraným v čisté vodě.