check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2982226

Motorový olej 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL 10L - MN7205-10

1 263,77 Kč včetně DPH

Motorový olej 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7205-10
Viskozita:
jiný
Typ:
2T
Účel:
jiný
Kapacita:
10
Kapacita:
10 l

Víceúčelový, vysoce kvalitní motorový olej na minerální bázi pro moderní vzduchem chlazené dvoutaktní motory s vysokým zatížením a vysokými otáčkami. Vhodný pro předmíchané mazání a automatické míchání v sání motoru.
Je určen pro všechny typy dvoutaktních motorů: motocykly, mopedy, skútry, koloběžky a další dvoukolky s požadovaným olejem API TC a JASO FB. Dodržujte poměr směsi paliva a oleje doporučený výrobci motorů. Pokud tomu tak není - doporučený poměr je 1:50. Řiďte se doporučeními výrobce uvedenými v návodu k obsluze motoru! Pro vizuální kontrolu oleje ve směsi je zbarven zeleně.

Obecný popis
  • moderní balíček aditiv a syntetická vysoce čištěná báze zajišťují stabilní provoz motoru za všech provozních podmínek, včetně vysokých teplot a zatížení, zabraňují tvorbě karbonových usazenin, laku a sazí na stěnách spalovacího prostoru, pístu, svíček, ventilů, výfukového potrubí a výfukového potrubí zabraňují zalepování a zadírání pístních kroužků, čímž prodlužují životnost motoru.
  • speciální složení oleje zajišťuje bezdýmné spalování a zabraňuje předčasnému zapalování
  • speciální čisticí složky udržují části motoru čisté
  • okamžitě vytváří velmi stabilní směs se všemi druhy paliva, a to i při nízkých teplotách
  • má vynikající antikorozní, protioděrové a protiotěrové vlastnosti, zabraňuje opotřebení a poškrábání stěn válců i při extrémním zatížení