check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981930

Minerální motorový olej Mannol 7402 Diesel 15W-40 10L - MN7402-1

168,12 Kč včetně DPH

Minerální motorový olej Mannol 7402 Diesel 15W-40

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7402-1
Viskozita:
15W-40
Typ:
4T
Kapacita:
1
Kapacita:
1 l

Vysoce rafinovaný minerální motorový olej ekonomické třídy pro vysoce akcelerované vznětové motory s přeplňováním i bez přeplňování. Vhodný pro motory s vysokým počtem ujetých kilometrů provozované v různých provozních podmínkách. Určen pro maximální ochranu vznětových motorů širokého vozového parku (osobní automobily, lehká SUV, minibusy a lehké nákladní automobily) ruských, evropských a dalších výrobců. Olej není vhodný pro použití v těžkých nákladních a podobných vozidlech!

Obecný popis
  • vysoký viskozitní index a vynikající kompatibilita s těsnicími materiály pomáhají snižovat riziko úniku a udržovat potřebný tlak oleje i v motorech s vysokým počtem ujetých kilometrů.
  • nízká těkavost snižuje spotřebu oleje spalováním
  • pečlivě vyvážený balíček aditiv zajišťuje efektivní provoz motoru ve všech provozních režimech: studený start, zvýšené zatížení (jízda v terénu a do kopce, tažení, jízda při maximálním zatížení) a za vysokých okolních teplot.
  • dlouhotrvající olejový film účinně chrání před opotřebením, snižuje tření a zabraňuje korozi
  • zajišťuje spolehlivé mazání všech součástí motoru za všech provozních podmínek
  • snižuje tvorbu sazí a karbonu
  • přírodní antioxidanty účinně působí proti stárnutí a díky vysokému celkovému číslu biologické rozložitelnosti (TBN) zachovávají vlastnosti oleje při použití paliva proměnlivé kvality (s obsahem síry až 500 ppm)

Viz Oleje pro 4-taktní motory

Viz více →