check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2982121

Mannol 8207 Dexron VI převodový olej 10L - MN8207-20

4 550,72 Kč včetně DPH

Mannol 8207 převodový olej Dexron VI

Výrobce:
Kód výrobce:
MN8207-20
Kapacita:
20
Viskozita:
jiný

Univerzální celoroční syntetická převodová kapalina (ATF) pro automatické převodovky, hydraulické měniče, hydraulické posilovače řízení, hydraulické spojky osobních automobilů a další hydraulická zařízení, včetně těch, která pracují v náročných podmínkách nákladních a terénních vozidel. Zajišťuje bezproblémový provoz automatických převodovek, zaručuje minimální opotřebení, dlouhou životnost převodovky a úsporu paliva. Byl vyvinut na základě požadavků koncernů GM a Ford.
Doporučuje se pro automatické převodovky osobních automobilů, které vyžadují kvalitní oleje ATF typu Dexron-VI nebo Dexron-III H/G/F nebo Dexron-III E nebo FORD MERCON LV. Doporučeno pro použití v nových šestistupňových automatických převodovkách GM, BMW, Land Rover, Jaguar a osmi- a desetistupňových automatických převodovkách Aisin.
Červená barva.
Dodržujte pokyny výrobce uvedené v návodu k obsluze!

Obecný popis
  • prémiový nízkoviskózní syntetický základ s konstantně vysokým viskozitním indexem v kombinaci s multifunkčním balíčkem aditiv si zachovává všechny své vlastnosti v širokém rozsahu teplot: v zimě poskytuje dobré mazací vlastnosti při nízkých teplotách (-45 °C a méně) a v létě zajišťuje stabilní olejový film při extrémním zatížení a vysokých teplotách.
  • kombinace špičkových aditiv zajišťuje vynikající protitřecí vlastnosti převodových spojek a vynikající třecí vlastnosti třecích prvků, což zaručuje výraznou úsporu paliva, plynulé, přesné a hladké řazení za všech jízdních podmínek a prodlouženou životnost samotné automatické převodovky a všech jejích součástí. Zajišťuje koordinovaný a plynulý chod spojky. Zabraňuje tření
  • Má vynikající tepelnou, oxidační a chemickou stabilitu a odolnost proti tepelné degradaci při vysokých teplotách po celou dobu životnosti. Snižuje tvorbu laků, kalů, sazí a dalších usazenin, prodlužuje intervaly výměny oleje a zajišťuje životnost součástí převodovky, čímž snižuje náklady na údržbu zařízení.
  • Účinně chrání kovové díly ze slitin železa a neželezných kovů (zejména chladiče) před korozí v provozu i mimo něj. Má vynikající kompatibilitu s materiály třecích spojek;
  • účinně zabraňuje zanášení a pěnění
  • Poskytuje vynikající kompatibilitu se všemi těsnicími materiály, zabraňuje bobtnání, tvrdnutí a smršťování těsnění, snižuje náklady na náhradní díly a zabraňuje únikům. Účinně chrání fluoroelastomerová těsnění v těžkých zařízeních.
  • snižuje hlučnost