check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2982107

Mannol 8205 Dexron II Automatický převodový olej 10L - MN8205-4

568,78 Kč včetně DPH

Mannol 8205 Dexron II Automatický převodový olej

Výrobce:
Kód výrobce:
MN8205-4
Kapacita:
4
Viskozita:
jiný

Univerzální, celoroční převodový olej na minerální bázi (ATF) pro automatické převodovky, hydraulické posilovače řízení, mechanismy sklápění kabiny, hydraulické spojky automobilů a další hydraulická zařízení, včetně těch, která pracují v náročných podmínkách nákladních a terénních vozidel . Zajišťuje bezproblémový provoz automatických převodovek, zaručuje minimální opotřebení, dlouhou životnost převodovky a úsporu paliva. Vyvinuto na základě požadavků koncernu GM.
Barva: červená.
Dodržujte pokyny výrobce uvedené v návodu k obsluze!

Obecný popis
  • vysoce kvalitní nízkoviskózní základní směs v kombinaci s multifunkčním balíčkem aditiv si zachovává všechny své vlastnosti v širokém rozsahu teplot: v zimě poskytuje dobré mazací vlastnosti při nízkých teplotách (-45 °C) a v létě zajišťuje stabilitu olejového filmu při extrémním zatížení a vysokých teplotách.
  • špičková kombinace aditiv poskytuje dobré protitahové vlastnosti pro spojky převodovek a požadované třecí vlastnosti třecích prvků, což zajišťuje výraznou úsporu paliva, plynulé a hladké řazení a prodlouženou životnost všech součástí převodovky zabraňuje tření
  • má zvýšenou tepelně-oxidační stabilitu a odolnost vůči tepelné degradaci při vysokých teplotách, což snižuje tvorbu úsad, prodlužuje intervaly výměny oleje a snižuje náklady na údržbu zařízení
  • chrání kovové díly ze slitin železa i neželezných kovů před korozí během provozu i bez něj
  • účinně zabraňuje hromadění vzduchu a tvorbě pěny
  • zajišťuje kompatibilitu s těsnicími materiály, zabraňuje jejich bobtnání, tvrdnutí a smršťování, čímž snižuje náklady na náhradní díly a zabraňuje únikům.
  • snižuje hlučnost. Doporučeno pro automatické převodovky osobních a dodávkových automobilů vyžadující olej ATF typu Dexron-IID ve směsi se značkami podobné kvality.

Viz Minerální

Viz více →