check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2982097

Mannol 8202 DCT FLUID převodový olej 10L - MN8202-20

5 727,54 Kč včetně DPH

Mannol 8202 DCT FLUID převodový olej

Výrobce:
Kód výrobce:
MN8202-20
Kapacita:
20
Viskozita:
jiný

Speciální syntetický převodový olej (obsahující PAO) pro DCT - dvouspojkovou převodovku/DSG - převodovku s přímým řazením nebo "roboty". Nedoporučuje se pro převodovky se "suchou" spojkou. Zajišťuje bezproblémový provoz převodovky, zaručuje minimální opotřebení, dlouhou životnost a úsporu paliva. Doporučeno pro převodovky osobních automobilů a ZF VW/AUDI, BMW, FORD, PEUGEOT/CITROEN, VOLVO, CHRYSLER, DODGE, MITSUBISHI a pro převodovky užitkových vozidel, které vyžadují speciální olej s uvedenými parametry. Barva: žlutohnědá. Dodržujte doporučení výrobce uvedená v návodu k obsluze!

Obecný popis
  • jedinečný nízkoviskózní základ PAO nejvyšší kvality v kombinaci s multifunkčním balíčkem aditiv si zachovává všechny své vlastnosti v širokém rozsahu teplot: v zimě poskytuje dobré mazací vlastnosti při nízkých teplotách (-45 °C a méně) a v létě zajišťuje stabilní olejový film při extrémním zatížení a vysokých teplotách.
  • technologicky vyspělá kombinace aditiv zajišťuje dobré třecí vlastnosti převodových spojek a vynikající třecí vlastnosti třecích prvků, což zajišťuje výraznou úsporu paliva, plynulé a hladké řazení a zvýšenou životnost všech součástí převodovky (třecí spojky, hydraulické servopohony, synchronizátory, převodové páry)
  • má zvýšenou tepelnou a oxidační stabilitu a vynikající odolnost proti tepelné degradaci při vysokých teplotách, což umožňuje delší intervaly výměny oleje a nižší náklady na údržbu zařízení
  • chrání kovové díly ze slitin železa a neželezných kovů před korozí v provozu i mimo něj
  • účinně zabraňuje hromadění vzduchu a tvorbě pěny
  • zajišťuje vynikající kompatibilitu s těsnicími materiály, zabraňuje jejich bobtnání, tvrdnutí a smršťování, čímž snižuje náklady na náhradní díly a zabraňuje únikům.
  • snižuje hlučnost