check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2982185

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 10L převodový olej - MN8105-4

806,73 Kč včetně DPH

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 převodový olej

Výrobce:
Kód výrobce:
MN8105-4
Kapacita:
4
Viskozita:
*

Univerzální celoroční převodový olej na minerální bázi s vysokou viskozitou pro manuální převodovky. Byl vyvinut pro bezpečný a spolehlivý provoz samosvorných diferenciálů (diferenciály s nadměrným třením/omezeným prokluzem - LS), hlavních převodů s hypoidními ozubenými koly a dalších částí manuálních převodovek s kuželovými, šnekovými a válcovými dvojicemi, které odolávají extrémnímu zatížení (včetně rázů). a vysokým provozním teplotám.
Doporučuje se pro použití v mechanických převodovkách osobních automobilů a v mechanických převodovkách silničních vozidel s velkým zatížením (zavazadlové traktory, autobusy atd.), terénních vozidel (stavebních, důlních, zemědělských) a specializovaných zařízení evropských, amerických a asijských výrobců, kde je výkonnostní úroveň GL-5 LS.

Obecný popis
  • jedinečná vysoce viskózní báze nejvyšší kvality, která si zachovává požadovanou viskozitu při nejvyšších provozních teplotách a tlacích, v kombinaci s balíčkem aditiv nejnovější generace ve zvýšené koncentraci zajišťuje vynikající protitahové vlastnosti, a tím i výraznou úsporu paliva.
  • díky svému složení a zvýšenému obsahu EP aditiv poskytuje vynikající protioděrové a protismykové vlastnosti, které výrazně prodlužují očekávanou životnost technického zařízení ve všech, i těch nejextrémnějších, provozních režimech v širokém rozsahu okolních teplot. Má velmi vysokou odolnost olejového filmu vůči extrémním tlakům a teplotám. Zabraňuje zadření diferenciálu a snižuje opotřebení pístu.
  • poskytuje požadované nízkoteplotní vlastnosti pro snadný start a spolehlivé mazání při teplotách okolí až do -20 °C za všech provozních podmínek.
  • má zvýšenou tepelnou a oxidační stabilitu, odolnost proti tepelné degradaci a stárnutí, udržuje mechanismy výjimečně čisté, prodlužuje intervaly výměny oleje a snižuje náklady na údržbu zařízení
  • snižuje hlučnost
  • nezpůsobuje korozi neželezných kovů
  • je kompatibilní s těsnicími materiály, zabraňuje jejich bobtnání, tvrdnutí a smršťování, čímž snižuje náklady na náhradní díly

Viz Minerální

Viz více →