check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981884

Mannol 7902 RACING+ESTER syntetický motorový olej 10W-60 10L - MN7902-1

266,67 Kč včetně DPH

Mannol 7902 RACING+ESTER syntetický motorový olej 10W-60

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7902-1
Viskozita:
10W-60
Typ:
4T
Typ:
Syntetyczny
Kapacita:
1

Prémiový univerzální bisyntetický (PAO + estery) motorový olej určený pro novou generaci všech typů motorů pracujících v náročných a extrémních provozních podmínkách. Navržen tak, aby splňoval požadavky výrobců sportovních a závodních automobilů. Určen pro všechny typy benzinových motorů (karburátorové, se vstřikováním a s přímým vstřikováním) a naftových motorů (přeplňované i nepřeplňované, s přímým vstřikováním i bez) závodních, sportovních a speciálních automobilů a dalších automobilů provozovaných v režimech vysokého zrychlení, kdy úroveň API vyžaduje výkonnostní charakteristiky SN/CH-4 a nižší, stejně jako ACEA A3/B4. Olej není vhodný pro použití v těžkých nákladních a podobných vozidlech!

Obecný popis
  • maximální rozsah viskozitně-teplotních vlastností zajišťuje plný výkon motoru při velmi vysokém tepelném zatížení, v extrémních podmínkách a při přetížení.
  • esterové složky oleje vytvářejí mimořádně houževnatý olejový film, který zajišťuje vynikající odolnost proti opotřebení a nepřekonatelné protismykové vlastnosti za extrémních provozních podmínek motoru, včetně vysokých teplot
  • přítomnost esterových složek zajišťuje oleji nejvyšší termooxidační stabilitu, která v kombinaci s vynikajícími detergentními a dispergačními vlastnostmi zajišťuje výjimečnou čistotu součástí motoru po celou dobu životnosti oleje.
  • doporučeno pro použití ve sportovních a závodních vozech
  • lze použít ve vozidlech s vysokým počtem ujetých kilometrů
  • má zvýšenou odolnost vůči proměnlivé kvalitě paliva a účinně zabraňuje kondenzaci paliva
  • nedoporučuje se používat za běžných provozních podmínek

Viz Syntetické

Viz více →