check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981911

Mannol 7507 DEFENDER polosyntetický motorový olej 10W-40 1L - MN7507-4

573,91 Kč včetně DPH

Mannol 7507 DEFENDER 10W-40 polosyntetický motorový olej

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7507-4
Viskozita:
10W-40
Typ:
4T
Kapacita:
4
Kapacita:
4 l

Inovativní univerzální motorový olej s obsahem esterů na hydrosyntetické bázi pro benzínové a naftové motory, nové i "staré", značkové i s vysokým počtem ujetých kilometrů. Vyvinut na základě požadavků evropských výrobců. Je určen pro benzínové a naftové motory širokého vozového parku (osobní automobily, lehká SUV, minibusy a lehké nákladní automobily) evropských i jiných výrobců. Doporučeno pro použití v motorech vozů Daimler, VW, které mají dodatečné požadavky na motorový olej (dle výše uvedených specifikací). Olej není vhodný pro použití v těžkých nákladních a podobných vozidlech!

Obecný popis
  • esterová technologie a nejnovější generace hydrosyntetické báze s rozšířeným rozsahem viskozitních teplot zajišťují efektivní provoz motoru ve všech provozních režimech: při studeném startu, ve městě, na dálnici, ale i při zvýšeném zatížení (při jízdě v terénu, do kopce, při jízdě s přívěsem, při maximálním zatížení) a při vysokých okolních teplotách.
  • ideální pro aktivní jízdu a neztrácí své vlastnosti při použití paliva proměnlivé kvality (s obsahem síry až 500 ppm) díky vysokému základnímu číslu rezervy (TBN)
  • hydrosyntetická esterová báze v kombinaci s nejnovějším balíčkem aditiv zachovává výkonové parametry motoru po celou dobu přechodu na nový typ paliva
  • jedinečná technologie snižující opotřebení v kombinaci s esterovými složkami zajišťuje vynikající vlastnosti proti opotřebení a tření díky mimořádné pevnosti filmu oleje, což v kombinaci s dobrou čerpatelností výrazně zvyšuje životnost motoru i v jízdních režimech "start-stop" a při studených startech
  • díky vynikajícím detergentně-disperzním vlastnostem a vynikající tepelné a oxidační stabilitě účinně bojuje proti všem typům usazenin a udržuje díly motoru čisté po celou dobu výměny oleje.

Viz Oleje pro 4-taktní motory

Viz více →

Jiný koupili také