check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981880

Mannol 7501 Classic 10W-40 syntetický motorový olej 10L - MN7501-10

1 269,57 Kč včetně DPH

Syntetický motorový olej Mannol 7501 CLASSIC 10W-40

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7501-10
Viskozita:
10W-40
Typ:
4T
Kapacita:
10
Kapacita:
10 l

Univerzální motorový olej s obsahem esterů HC pro moderní přeplňované i nepřeplňované benzínové a naftové motory s více ventily i přímým vstřikováním, včetně "starých" značek a vozidel s vysokým počtem ujetých kilometrů. Navržen tak, aby splňoval požadavky evropských výrobců. Určen pro benzínové a naftové motory široké škály vozidel (osobních automobilů, lehkých SUV, dodávek a lehkých nákladních automobilů) evropských i jiných výrobců. Doporučeno pro motory vozidel Daimler, VW a Renault. Olej není vhodný pro použití v těžkých nákladních a podobných vozidlech!

Obecný popis
  • esterová technologie v kombinaci se základem HC s rozšířeným rozsahem viskozitních teplot zajišťuje efektivní provoz motoru ve všech provozních režimech: studený start, jízda ve městě a na dálnici, zvýšené zatížení (jízda v terénu a do kopce, tažení, jízda s maximálním zatížením) a vysoké okolní teploty.
  • skvělé pro aktivní jízdu. díky vysokému celkovému základnímu číslu (TBN) neztrácí svou funkčnost při použití paliva proměnlivé kvality (až do obsahu síry 500 ppm).
  • zachovává výkon a funkčnost motoru po celý interval mezi výměnami paliva
  • esterové složky v kombinaci s unikátním balíčkem nejmodernějších aditiv zajišťují vynikající vlastnosti proti opotřebení a tření díky mimořádné stabilitě olejového filmu, což v kombinaci s dobrou čerpatelností výrazně prodlužuje životnost motoru i ve vozidlech se systémem Start-Stop a při studených startech
  • vynikající detergentní a disperzní vlastnosti spolu s vynikající tepelnou a oxidační stabilitou účinně zabraňují tvorbě všech typů usazenin (včetně laku a sazí) a udržují části motoru výjimečně čisté po celou dobu výměnného intervalu.
  • vhodné pro motory poháněné zkapalněným zemním plynem (LNG) a ropným plynem (LPG)

Viz Oleje pro 4-taktní motory

Viz více →

Jiný koupili také