check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2981939

Mannol 7404 SAFARI 20W-50 10L minerální motorový olej - MN7404-5

690,66 Kč včetně DPH

Mannol 7404 SAFARI 20W-50 minerální motorový olej

Výrobce:
Kód výrobce:
MN7404-5
Viskozita:
20W-50
Typ:
4T
Kapacita:
5
Kapacita:
5 l

Univerzální motorový olej ekonomické třídy, který je směsí syntetických složek a vysoce čistého minerálního základu, pro moderní benzinové a naftové motory s vysokou akcelerací, s přeplňováním i bez přeplňování, používané v náročných provozních podmínkách, a motory s velmi vysokým kilometrovým proběhem, používané v různých provozních podmínkách. Určen pro maximální ochranu moderních benzinových a naftových motorů širokého vozového parku (osobních automobilů, lehkých SUV, minibusů a lehkých nákladních automobilů) ruských, evropských a dalších výrobců.

Obecný popis
  • snižuje pravděpodobnost úniků a udržuje požadovaný tlak oleje i v motorech s vysokým počtem ujetých kilometrů díky stabilní viskozitě a vynikající kompatibilitě s těsnicími materiály.
  • nízká těkavost snižuje spotřebu oleje spalováním
  • přesně vyvážený balíček aditiv zajišťuje efektivní provoz motoru ve všech provozních režimech: studený start, zvýšené zatížení (jízda v terénu a do kopce, tažení, jízda s maximálním zatížením) a za vysokých okolních teplot.
  • dlouhotrvající olejový film účinně chrání před opotřebením, snižuje tření a zabraňuje korozi
  • zajišťuje spolehlivé mazání všech součástí motoru za všech provozních podmínek
  • nízký obsah popela a dobré detergentní a disperzní vlastnosti minimalizují tvorbu sazí a karbonu a udržují součásti motoru čisté po celou dobu výměnného intervalu
  • přírodní antioxidanty účinně zabraňují stárnutí

Viz Oleje pro 4-taktní motory

Viz více →