check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2742821

Zrcátka na řídítka Highsider Wave černá - 301-4920

3 376,00 Kč včetně DPH

Zrcátka na řídítka Highsider Wave (pár)

Výrobce:
Kód výrobce:
301-4920
Obecný popis
  • Zrcátko na řídítka HIGHSIDER Wave, homologace EN Moderní a zároveň klasický design s všestrannými možnostmi nastavení.
  • Koncová zrcátka na řídítka HIGHSIDER Wave vizuálně doplňují jakýkoli model motocyklu ve stříbrné, černé, červené nebo zlaté barvě. Malé barevné akcenty mezi hlavou zrcátka a ramenem dodají vašemu stroji barvu. Asymetrický tvar a CNC frézované linie krytu vytvářejí moderní i klasický vzhled.
  • Zrcátko na řídítkách má různé možnosti nastavení a lze jej na motocykl připevnit různými způsoby. Při pohledu ze strany řídítek jej lze namontovat nahoru nebo dolů. Směrem k objímce lze rameno zrcátka otáčet do stran pomocí nastavitelného kloubu a kulový kloub na krytu zrcátka lze nastavit pod úhlem pro optimální výhled dozadu. Asymetrickou hlavu zrcátka si můžete přizpůsobit podle svých představ a lze ji otočit o 180 stupňů. Vhodné pro všechna řídítka s vnějším průměrem 7/8 palce a 1 palec.
  • NÁŠ TIP: Závaží na řídítka řady HIGHSIDER WAVE jsou ideálním držákem pro koncová zrcátka na řídítkách s vnější svorkou a ještě lépe umístí zrcátka do scény. Závaží na volant jsou k dispozici také v barevných kombinacích zrcátek.
  • Rozměry: A Šířka hlavy: Hmotnost: 200 g.A: 124 mmB Výška hlavy: 86 mmC Celková šířka: 175 mmD Celková výška: 125 mmD Délka představce: cca 90 mm pro montážní svorku.
  • Rozsah dodávky: Včetně redukčních kroužků pro 1 palec a 7/8 palce.