check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 536218

Sada reproduktorů J & M se zesilovačem - RPKT-200HC14

27 521,07 Kč včetně DPH

alert information icon

Produkt dostupný na speciální objednávku. Dodací lhůta se může o 21 dnů zpozdit. Vrácení není možné.

Dvoukanálový zesilovač a reproduktorový systém JMC ROKKER® 200 W

Kód výrobce:
RPKT-200HC14
Obecný popis
  • Reproduktory ROKKER s impedancí 2 ohmy a maximálním vstupním výkonem 200 W (130 W RMS, citlivost 91 dB) poskytují vynikající výkon na cestách.
  • Reproduktory jsou vybaveny lehkými voděodolnými membránami z tkaných vláken se superpevným kovovým košem a neodymovými magnety s vysokou hustotou a integrovanými vysoce výkonnými výškovými reproduktory z PEI.
  • Rozložení montážních otvorů a elektrické připojení jsou naprosto shodné s tovární specifikací, jedná se o řešení plug-and-play bez nutnosti úprav, spolu se snadným návodem k instalaci.
  • Sada dvoukanálového zesilovače ROKKER s výkonem 200 W je navržena speciálně pro použití v kapotáži se standardním rádiem Harley 4.3 Std, 6.5GT nebo GTS s dotykovou obrazovkou a je naladěna na standardní blesk Harley, NENÍ POTŘEBNÝ ŽÁDNÝ SPECIÁLNÍ BLESK.
  • Tuto novou sadu lze také připojit k náhradním rádiím Sony 7000 nebo Fosgate HD prostřednictvím přímého připojení RCA-RCA (POUZE) a lze ji snadno nastavit v terénu pomocí malého šroubováku.
  • Zesilovač je připevněn k na zakázku vyrobenému dvoudílnému systému držáků z nerezové oceli, který zajišťuje pevné a bezpečné uchycení uvnitř kapotáže
  • Součástí této kompletní audio sady jsou na zakázku vyrobené kabelové svazky plug-n-play / adaptéry RCA-RCA, k bezpečnému připojení k baterii se používají prvotřídní napájecí/zemní vodiče, spolu s veškerým potřebným montážním hardwarem & úplný návod k instalaci/provozu
  • Rozměry zesilovače jsou 6-1/2" x 4-3/4" x 1-3/4".

Vyžaduje speciální rádiový blesk

Ideální do

Tento produkt je vhodný pro 35 motocyklů.