check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 433204

Sada čisticích kartáčků Muc-Off 5 ks. - 206

1 057,23 Kč včetně DPH

5dílná sada štětců

Výrobce:
Kód výrobce:
206
Obecný popis
  • Obsahuje pět kartáčků Muc-Off® v praktickém úložném sáčku.
  • Měkký čisticí kartáč se sintrovanými štětinami určený k čištění rámů a součástí a zároveň pečující o jemné povrchové úpravy; má odolnou, nárazuvzdornou rukojeť, která neklouže ani v extrémních podmínkách, nadměrnou hlavu pro rychlé čištění velkých ploch a pogumované nárazové zóny pro maximální ochranu.
  • Kartáč Detail je ideální pro odstraňování odolných nečistot na převodech, nábojích a dalších úzkých místech. Nová konstrukce kartáče se vyznačuje odolnou rukojetí odolnou proti nárazu, která neklouže ani v extrémních podmínkách, odolnými nylonovými štětinami a pogumovanými nárazovými zónami pro maximální ochranu choulostivých povrchů.
  • Drápový kartáč je vybaven trojicí kartáčových hlav s odolnými nylonovými štětinami a integrovanou škrabkou na bláto; ideální na řetězy a řetězová kola.
  • Kartáč na čištění kol a součástí je speciálně tvarovaný pro snadné čištění ráfků a paprsků; má pevnou, nárazuvzdornou rukojeť, která neklouže ani v extrémních podmínkách, odolné nylonové štětiny a pogumované nárazové zóny pro maximální ochranu jemných povrchových úprav
  • Oboustranný kartáč je ideální pro přístup k těžko odstranitelným nečistotám na paprscích, discích a tlumičích; je vybaven odolnou, nárazuvzdornou rukojetí, která neklouže ani v extrémních podmínkách, a odolnými nylonovými štětinami; dvě hlavy kartáče lze vyměnit a nastavit tak, aby se dostaly i do těch nejtěsnějších míst
  • Podle výrobce: Pro zachování výkonnosti všech kartáčů je nepoužívejte s vařící vodou a na horké části; doporučuje se používat teplou vodu a před použitím počkat, až všechny horké části vychladnou.