check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 588532

R&G Racing Honda CRF 1000L Africa Twin přední závěsy černé - FP0181BK

1 332,17 Kč včetně DPH

Přední závěsy R&G Racing

Výrobce:
Kód výrobce:
FP0181BK
Obecný popis
  • R&G je britská společnost, která se specializuje především na ochranu proti nárazu motocyklu. Dlouholeté a rozsáhlé zkušenosti z motocyklových závodů se promítly do tvorby dokonalých výrobků. Konstrukce každého z nich je promyšlená a komponenty jsou vybrány tak, aby při havárii nedošlo k výraznému poškození motocyklu a ten byl stále schopen jízdy. Kromě toho společnost R&G nabízí širokou škálu produktů pro zkrášlení motocyklů, aby váš motocykl vynikl jako individualita. Zároveň jako jeden z lídrů na trhu v tomto segmentu R&G každoročně uvádí do svého sortimentu řadu nových produktů. Nejinak je tomu i v letošním roce. Podívejte se na úplný seznam aplikací produktů pro motocykly
  • MV Agusta Rivale, KTM Super Duke R 1290, Ducati 898 Panigale, Yamaha MT09.
  • Společnost R&G se stala oficiálním dodavatelem krytů motoru (krytů motorové skříně) pro notoricky známý závod BSB (British Superbike) pro sezónu 2014. To platí pro všechny třídy, tj: Superbike, Supersport, Superstock.
  • Chrániče vidlic jsou kluzáky R&G vyrobené z nylonu s vysokou hustotou. Ideálně chrání přední odpružení motocyklu před poškozením při pádu. Jedná se o další doplněk sady crash padů. Sada obsahuje všechny komponenty potřebné pro montáž na konkrétní model motocyklu.

Ideální do

Tento produkt je vhodný pro 14 motocyklů.