check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2744576

RFX Pro 2.0 F7 28,6 mm kryt řídítek černý Mcgrath - FXHB7000799BK

2 275,94 Kč včetně DPH

RFX Pro F7 Taper Bar 28,6 mm (černá) Mcgrath / - KTM

Výrobce:
RFX
Kód výrobce:
FXHB7000799BK
Obecný popis
  • Kuželové tyče RFX Pro Series F7 byly navrženy a testovány podle nejvyšších standardů.
  • Kuželové tyče F7 jsou vyrobeny z hliníku 7075-T6 a jsou vybaveny technologií Oversize Taper Extension (OTE), která zajišťuje vynikající pevnost a odolnost proti nárazu, zatímco technologie Engineered Flex Technology (EFT) a Progressive Damping Control (PDC) pomáhají zajistit dostatečnou pružnost a snižují vibrace stroje, což pomáhá bojovat proti únavě jezdce.
  • OTE je prodloužení středové části oversize (28,6 mm). Zvětšení nadrozměrné části tak, aby probíhala mimo závěrečný ohyb řídítek, dodává nejslabší části jakýchkoli řídítek značnou pevnost, a v kombinaci se 4mm tloušťkou stěny, která zůstává konzistentní i mimo ohyb, je řídítko F7 Taper Bar jedním z nejlehčích a zároveň nejpevnějších řídítek na trhu.
  • EFT bylo navrženo tak, aby poskytovalo malou flexibilitu řídítek. Pečlivě zvolená tloušťka vnitřní stěny 4 mm v oblastech stoupání a zúžení řídítek pomáhá snižovat účinky silných rázů a zároveň poskytuje jezdci maximální cit pro přední část v zatáčkách.
  • PDC je vytvořen pomocí větší tloušťky stěny 5 mm v oblasti úchopu řízení, která byla vypočtena tak, aby vyvážila a tlumila účinky vibrací volantu. V principu se jedná o podobný princip jako u závaží na řídítkách používaných u sportovních motocyklů, ale byl speciálně navržen a testován pro rozsah vibrací, které produkují moderní čtyřtaktní výkonné motokrosové motocykly.
  • Vlastnosti:
  • - Vyrobeno z leteckého hliníku 7075- Tepelně upraveno T6 pro zvýšení pevnosti v tahu- Povrchová úprava tryskáním zabraňuje vzniku povrchových trhlin a prodlužuje životnost řídítek- Oversize Taper Extension (OTE) pomáhá snižovat poškození při nárazu- Engineered Flex Technology (EFT) pomáhá snižovat únavu jezdce- Progressive Damping Control (PDC) pomáhá snižovat vibrace stroje- Žlábkovaná oblast rukojeti zabraňuje prokluzování rukojeti iamp; Leštěná oblast plynu pro hladší chod plynu- Laserem vyrytá mřížka pro ideální nastavení- Eloxovaná barva zabraňující korozi- Součástí je pěnová podložka s vysokou hustotou a odolným PVC potahem- K dispozici v různých zahnutích, která vyhovují většině jezdců

Jiný koupili také