check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 2736416

Renthal Traction Lock On Aramidová řídítka jízdního kola - G213

1 033,57 Kč včetně DPH

Aramidová rukojeť s trakčním zámkem

Výrobce:
Kód výrobce:
G213
Obecný popis
  • Gripy Renthal Lock-On jsou vybaveny hliníkovými zámky CNC trvale integrovanými do středového jádra, které zajišťují nejvyšší úroveň bezpečnosti na řídítkách za všech povětrnostních podmínek. Integrovaná konstrukce eliminuje jakýkoli pohyb mezi částí gripu a přírubami, ke kterému by mohlo časem dojít. Rukojeť řídítek je klíčovým kontaktním bodem pro ovládání kola. Mít rukojeť, která je přizpůsobena individuálním požadavkům, je nesmírně důležité. Směs aramidové pryskyřice, kterou používáme v této rukojeti, poskytuje nejlepší kombinaci měkkosti a přilnavosti a bezkonkurenční odolnosti.
  • Tento vzor gripu Traction je navržen tak, aby poskytoval vynikající kontrolu za všech podmínek. Dodatečná mechanická přilnavost vzoru Traction znamená, že si můžete udržet kontrolu bez ohledu na počasí.
  • Renthal Lock-On Traction Aramid : Navrženo pro rychlejší jízdu, další skoky a delší životnost.
  • Prvky směřující dopředu, šikmé hřebeny pro prsty - když zatáhnete za řídítka, většina přilnavosti a točivého momentu se soustředí na prsty. Dopředu směřující, šikmé hřebeny v oblasti prstů zajišťují větší přilnavost při odtažení, ale za běžných jízdních podmínek leží naplocho pro větší pohodlí.
  • Šikmé drážky na dlani směřující dozadu - při brzdění nebo prudkém sjezdu se většina točivého momentu a přilnavosti soustředí do dlaně. Drážky vyříznuté pod úhlem směrem dozadu zajišťují v této situaci lepší přilnavost. Protože je drážka vyříznutá do rukojeti, poskytuje ruce za běžných jízdních podmínek pohodlnou a velkou plochu.
  • Konzistentní design - drážky a hřebeny jsou konzistentní po celé šířce gripu, abyste mohli jezdit s rukou v jakékoli poloze. Ať už uprostřed, nebo s patou ruky nad koncem gripu, extra úchop je stejně účinný.
  • Gripy s otevřenými konci - při jízdě v extrémních podmínkách se nevyhnete pádům, které mohou mít za následek potřísnění gripu blátem. Gripy jsme navrhli s otevřenými konci, aby bylo možné bláto z konce gripu odstranit.
  • Posunutý materiál gripu - pro větší pohodlí byl zvětšen materiál gripu pod oblastí dlaní, aby se lépe odpružil. Pod oblastí prstů je použit tenčí materiál rukojeti, aby byl zachován stejný celkový vnější průměr.
  • Aramidová směs - gripy Renthal Aramid mají dosud nejpokročilejší směs. V základním materiálu jsou zavěšeny miliony náhodně uspořádaných částic pryskyřice Kevlar® Aramid. Při používání gripu se odhaluje stále více této aramidové pryskyřice, která odolává opotřebení a zároveň si zachovává viskozitu. Jedná se o naši dokonalou gripovou směs.