check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
Prodej tohoto výrobku byl ukončen.
ID: 491241

Pánské boxerky Brubeck Comfort Wool cream L

319,15 Kč včetně DPH

Pánské boxerky Brubeck Comfort Wool

Výrobce:
Velikost:
L

Pánské boxerky COMFORT WOOL jsou vysoce kvalitní spodní prádlo pro každodenní nošení pro aktivní a jedinečné zákazníky. Na vnější vrstvu je použita měkká, velmi jemná a delikátní 100% ovčí vlna merino. Díky vysoké elasticitě vlny se prádlo nemačká a netlačí. Dokonale se přizpůsobí tělu a poskytuje velkou volnost při výběru následných vrstev oblečení. Kombinace přírodních vláken s polyamidovými vlákny a použití dvouvrstvé bezešvé konstrukce umožnilo dosáhnout výjimečných termoregulačních vlastností při zachování maximálního pohodlí. Prádlo účinně pomáhá udržovat stálou tělesnou teplotu a chrání tělo před podchlazením a přehřátím. Výrobek byl dermatologicky testován - nedráždí a nezpůsobuje alergie.

Díky kombinaci přírodních vlněných vláken s polyamidovými vlákny a použití dvouvrstvé bezešvé konstrukce bylo dosaženo výjimečných termoregulačních vlastností a maximálního pohodlí. Výrobek zajišťuje rychlejší absorpci vlhkosti, výrazně zvyšuje tepelný komfort a účinně pomáhá udržovat stálou tělesnou teplotu. Chrání tělo před podchlazením a přehřátím. Výrobek byl dermatologicky testován - nedráždí a nezpůsobuje alergie a je vhodný i pro alergiky. Merino vlna má další zdraví prospěšné vlastnosti: mikromasáž jejích vláken napomáhá lepšímu prokrvení buněk, což zlepšuje krevní oběh, a neutralizace kladných iontů má příznivý a uklidňující účinek na nervový systém. Tento high-tech výrobek byl vyroben s důrazem na kvalitu nejmenších detailů, a to díky tomu, že byl 100% vyroben v Evropské unii.

Kolekce COMFORT WOOL značky BRUBECK je vlněné prádlo šetrné k tělu, které je základem oblečení pro každodenní aktivity. Poskytuje ochranu a pohodlí po celý rok, a to za použití té nejlepší suroviny, kterou vytvořila sama příroda - australské merino vlny.