check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
Prodej tohoto výrobku byl ukončen.
ID: 491154

Dámské tričko s dlouhým rukávem Brubeck Active Wool emerald S

869,51 Kč včetně DPH

Dámské tričko s dlouhým rukávem Brubeck Active Wool

Výrobce:

Tajemství spočívá ve struktuře merino vlny, konkrétně v její hustotě. Díky tomu, že jednotlivá vlákna jsou velmi tenká a připomínají pavučinu, přičemž mezi jednotlivými vlákny je houština kanálků naplněných vzduchem ohřátým naším tělem, vzniká nárazník, který nás chrání před chladem. Mikina z merino vlny nás velmi dobře ochrání před chladem a zároveň je prodyšná. Dalším důležitým faktorem je účinný odvod potu na vnější stranu úpletu, čímž se zamezí nepříjemnému pocitu nebo pocitu těžkého mokrého obkladu způsobeného ukládáním vlhkosti uvnitř.

Společnost Brubeck disponuje nejmodernějšími pletacími stroji, které nám umožňují vytvářet technologicky složité pleteniny. Zkombinovali jsme ovčí vlnu se syntetickými mikrovlákny, čímž vzniklo merino termoprádlo s mnoha vlastnostmi, které oceníte při různých outdoorových aktivitách. Má všechny vlastnosti, které jsme zmínili, a díky této kombinaci můžeme vyzdvihnout žádoucí vlastnosti vlněného termoprádla.

Ať už jdete na procházku se psem do parku, nebo plánujete několikadenní výlet do hor, budete potřebovat merino prádlo, které vám umožní užít si čas strávený aktivně a zároveň poskytne pohodlí a tepelnou ochranu. Oblečení z kolekce Active Wool, se nosí jako první vrstva. Je příjemné a měkké na dotek, díky čemuž si ještě více užijete aktivní čas strávený venku.