check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
Prodej tohoto výrobku byl ukončen.
ID: 489201

Dámské tričko bez rukávů Brubeck Comfort Wool tělové barvy S

494,42 Kč včetně DPH

Dámské tričko bez rukávů Brubeck Comfort Wool

Výrobce:

Dámské topy jsou stále v módě díky své univerzálnosti a tomu, že se hodí k mnoha stylům. Dámské tričko bez ramínek z merino vlny vám zajistí pohodlí v každé situaci, bez ohledu na tempo dne. Máte před sebou důležitou obchodní schůzku a chcete se cítit sebevědomě? Nebo chcete vypadat dobře a přitažlivě na večerním rande? Nabízíme vám naše merino tričko bez rukávů z kolekce Comfort Wool, které bude vyhovovat vašim požadavkům na pohodlí a funkčnost.

Mezi přirozené vlastnosti merino vlny, které jsou oceňovány po celém světě, patří měkkost a hebkost a také termoregulace. Vlákno merino vlny je třikrát tenčí než lidský vlas a při kontaktu s pokožkou se ohýbá, takže merino neškrábe ani nekouše. Nepřijímá nepříjemné pachy. Dámské strečové tričko z merina je vyrobeno z kombinace funkčních vláken a vlny, čímž vzniká pletenina s dvouvrstvou strukturou. Díky tomu je vlhkost vznikající při aktivitě nebo stresové situaci účinně odváděna od pokožky na její povrch, takže se budete cítit svěží a v suchu. Bezešvá konstrukce zabraňuje odírání a podráždění, ať už se jedná o jakoukoli aktivitu. Tričko je elastické a přizpůsobí se tvaru vaší siluety, čímž podtrhne vaši ženskost.

Tričko bez ramínek z merina od značky Brubeck, bude ladit s vaším stylem. Je ideální pro ležérní, mladistvý nebo sportovní styl. Tričko je k dispozici v bílé, černé, krémové a odstínech. Klasické barvy vám dávají obrovskou škálu možností. V kolekci Comfort Wool najdete také osobní prádlo z vlny a dámská trička s dlouhým rukávem pro chladnější dny.