check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
Prodej tohoto výrobku byl ukončen.
ID: 491230

Dámské kalhotky Brubeck base layer graphite XL

211,78 Kč včetně DPH

Dámské kalhotky Brubeck base layer

Výrobce:
Velikost:
XL

Dámské spodní kalhotky jsou vyrobeny bezešvou technologií z tenkého prodyšného úpletu. Přiléhavý úplet a 3D struktura vytvářejí vzduchové kanálky. V létě zvyšují ventilaci těla a v zimě shromažďují teplý vzduch, který chrání před chladem. Konstrukce založená na 3D síťovém modelu několikanásobně zvětšuje plochu pro sběr vlhkosti. Lehká, přiléhavá, měkká pletenina neomezuje v pohybu a chrání před odřením. Úplet má antibakteriální a antialergenní vlastnosti. Celoroční výrobek, doporučený pro různé aktivity jako základní vrstva.

Inovativní výrobky 3D PRO jsou přesně to, co nadšenci běhu, cyklistiky nebo jízdy na motorce potřebují. Ultralehké a tenké výrobky zajišťují plnou volnost pohybu a dostatečnou termoregulaci při intenzivním běhu nebo jiných aktivitách ve vysokých teplotách.

Trojrozměrná struktura síťoviny poskytuje dodatečné vzduchové kanálky v prostoru mezi pokožkou a výrobkem. Díky tomu se mezi povrchem pokožky a dresem 3DPRO shromažďuje vzduch ohřátý přirozeným tělesným teplem a zabraňuje poklesu teploty na pokožce. Účinná ochrana proti podchlazení může urychlit například zahřátí před intenzivnější aktivitou.