check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 585079

Crash pads Aero R&G Racing Honda CB 650R 19- černá - CP0483BL

2 902,85 Kč včetně DPH

Crash pads od R&G Racing

Výrobce:
Kód výrobce:
CP0483BL
Obecný popis
  • R&G je britská společnost, která se specializuje především na ochranu proti nárazu motocyklu. Dlouholeté a rozsáhlé zkušenosti z motocyklových závodů se promítly do tvorby dokonalých výrobků. Konstrukce každého z nich je promyšlená a komponenty jsou vybrány tak, aby při havárii nedošlo k výraznému poškození motocyklu a ten byl stále schopen jízdy. Kromě toho společnost R&G nabízí širokou škálu produktů pro zkrášlení motocyklů, aby váš motocykl vynikl jako individualita. Zároveň jako jeden z lídrů na trhu v tomto segmentu R&G každoročně uvádí do svého sortimentu řadu nových produktů. Nejinak je tomu i v letošním roce
  • Společnost R&G se pro sezónu 2014 stala oficiálním dodavatelem krytů motorových skříní pro nechvalně proslulý šampionát BSB (British Superbike). To platí pro všechny třídy, tj: Superbike, Supersport, Superstock.
  • R&G crash pads (chrániče proti nárazu) - R&G se zabývá především výrobou různých produktů pro ochranu motocyklu v případě smyku. Mezi tyto výrobky patří crash pads. V současné době výrobce nabízí více než 400 modelů pro různé motocykly a tento počet neustále roste. V testech získaly crash pads od společnosti MCN vysoké hodnocení 97 %. Crashpady R&G nejsou žádný vtip! Výrobce používá vysoce kvalitní šrouby z prvotřídní oceli, které mají vysokou odolnost proti deformaci při nárazu. Proto po případném pádu nehrozí problémy s vyšroubováním a výměnou a uchycení na motocyklu zůstane neporušené. Šrouby jsou navíc konstruovány tak, aby bylo upevnění vždy pevné bez možnosti samovolného uvolnění. Jezdce jsou vyrobeny z nylonu s vysokou hustotou, odolného proti oděru, s nízkým koeficientem tření a velmi nízkou hmotností. Upevnění jsou vždy vyrobena tak, aby byl jezdec umístěn v nejzranitelnějším místě motocyklu a možnost poškození ostatních součástí byla minimalizována. Výrobek byl mnohokrát testován, a proto zaručuje maximální ochranu motocyklu při pádu.
  • Aktuální nabídka zahrnuje dva typy chráničů Crash: Classic a Aero.

Ideální do

Tento produkt je vhodný pro 5 motocyklů.