check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
Prodej tohoto výrobku byl ukončen.
ID: 491208

Chlapecké slipy Brubeck Comfort Cotton Junior modré indigo 116/122

122,11 Kč včetně DPH

Chlapecké slipy Brubeck Comfort Cotton Junior

Výrobce:
Velikost:
116/122

Chlapecké slipy Comfort Cotton Junior jsou vyrobeny bezešvou technologií z dvouvrstvého prodyšného úpletu. Oděv se dokonale přizpůsobí tělu a chrání pokožku před odřením. Pro zajištění maximálního pohodlí při používání oděv umně kombinuje bavlnu příjemnou na dotek se syntetickými vlákny. Toto složení pomáhá minimalizovat riziko pocení. Prádlo je antialergické, rychle schne a nevyžaduje žehlení. Je ideální pro každodenní použití po celý rok.

Vylepšený anatomický střih v kombinaci s přízí BRUBECK Air Jet poskytuje zvýšený pocit pohodlí a dokonale se přizpůsobuje tělu, čímž zdůrazňuje siluetu. Spodní prádlo se chová jako druhá kůže. Měkký a jemný oděv chrání před odřením a úprava s žebry z beztlakového úpletu pomáhá zbavit se i toho nejmenšího nepohodlí během používání. Složení z prvotřídní bavlny s přízí BRUBECK Air Jet s novými, jedinečnými vlastnostmi udržuje pokožku dlouho suchou a svěží, protože odvod vlhkosti z povrchu těla je ještě účinnější. Prádlo velmi rychle schne a nevyžaduje žehlení.

Kolekce COMFORT COTTON od společnosti BRUBECK je bavlněné funkční prádlo šetrné k tělu, které je základem oblečení pro každodenní aktivity a poskytuje ochranu a pohodlí po celý rok.