check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
ID: 9669

Brzdová kapalina Castrol DOT4 0,25l láhev - 8586

1 157,59 Kč včetně DPH

Brzdová kapalina Castrol DOT4 0,25l láhev

Výrobce:
Kód výrobce:
8586
Záruka:
12
Obecný popis
  • Boční stojan od kvalitního italského výrobce Buzetti.Buzetti vyrábí v souladu s certifikovanými evropskými výrobními kritérii z prvotřídních materiálů.Opotřebené spoje a vratné pružiny, stejně jako odlupování barvy, nejsou u Buzetti problémem.

Třída kvality: vyšší než DOT 3 / DOT 4

Syntetická brzdová kapalina pro motocykly.
Brzdová kapalina pro motocykly Castrol je plně syntetická brzdová kapalina s vysokými vlastnostmi. Je určena pro vysoké zatížení s prodlouženou životností pro dvoutaktní a čtyřtaktní motocykly a skútry. Tato kapalina má mimořádně vysoký bod varu, splňuje normu DOT 4 a je ideálním produktem pro běžné a vysoce náročné brzdové systémy motocyklů.

Brzdová kapalina pro motocykly byla pečlivě navržena tak, aby poskytovala očekávanou nadprůměrnou ochranu všech součástí a těsnění brzdového systému, takže máte jistotu dlouhého a bezpečného provozu.

Brzdová kapalina Castrol Motorcyckle je doporučena pro všechny kategorie skútrů a motocyklů a splňuje požadavky většiny výrobců motocyklů.
Poznámka: Tento výrobek není vhodný pro motocykly Harley-Davidson, které doporučují pouze kapalinu DOT 5 na silikonové bázi.

Výhody a přínosy:
- Poskytuje velkou odolnost proti tvorbě parních zátek
- Zvyšuje bezpečnost brzdění ve srovnání s běžnými výrobky
- Chrání před korozí a opotřebením, a to po celou dobu dlouhé životnosti brzdového systému.

Ideální do

Tento produkt je vhodný pro 1 motocyklů.