check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
Prodej tohoto výrobku byl ukončen.
ID: 490266

Brubeck unisex cyklistické rukávy červené S/M

290,13 Kč včetně DPH

Cyklistické rukávy Brubeck unisex

Výrobce:

Cyklistické rukávy vyrobené bezešvou technologií z dvouvrstvého prodyšného úpletu. Přiléhavý úplet a 3D struktura vytvářejí vzduchové kanálky. Poskytují ochranu proti větru a sníženým teplotám. Vnitřní vrstva zajišťuje okamžitý odvod vlhkosti od pokožky a udržuje ji v suchu i během intenzivního cvičení. Vnější vrstva je zodpovědná za tepelnou izolaci a udržování optimálního tělesného tepla. Tenký úplet na vnitřní straně loktů zlepšuje větrání a zabraňuje omezování pohybu. Beztlakové švy zajišťují, že rukáv těsně přiléhá k paži, a zabraňují pronikání studeného vzduchu pod látku. Anatomická konstrukce levého a pravého rukávu. Doporučujeme pro jízdu na kole v chladnějších dnech nebo pro změnu počasí jako doplněk k oblečení s cyklistickým dresem s krátkým rukávem.

Inovativní dresy 3D PRO jsou přesně to, co potřebují milovníci běhu, cyklistiky nebo jízdy na motorce. Jsou ultralehké a tenké a zajišťují plnou volnost pohybu a dostatečnou termoregulaci při intenzivním běhu nebo jiné aktivitě ve vysokých teplotách.

Trojrozměrná struktura síťoviny poskytuje další vzduchové kanálky v prostoru mezi pokožkou a dresem. Díky tomu se mezi povrchem pokožky a dresem 3DPRO shromažďuje vzduch ohřátý přirozeným tělesným teplem a zabraňuje poklesu teploty na pokožce. Účinná ochrana proti podchlazení může například urychlit zahřátí před intenzivnější aktivitou.