check Doprava zdarma od 2 449,00 Kč
check Vrácení do 14 dnů
check Zaplatit za 30 dní
check Oblast velkoobchodu - B2B
Prodej tohoto výrobku byl ukončen.
ID: 490769

Bavlněné tílko Brubeck Comfort béžové XL

211,54 Kč včetně DPH

Viz Trika

Viz více →

Bavlněné tílko Brubeck Comfort

Výrobce:

Dámské tričko CAMISOLE je určeno pro aktivní lidi na každodenní nošení. Spodní prádlo je vyrobeno bezešvou technologií. Dokonale se přizpůsobí tělu a zvýrazní siluetu. Chrání pokožku před odřením. Složení z prodyšné bavlny a syntetických vláken udržuje pokožku dlouho suchou a svěží. Prádlo je antialergické, rychle schne a nevyžaduje žehlení.

Vylepšený anatomický střih v kombinaci s přízí BRUBECK Air Jet poskytuje zvýšený pocit pohodlí a dokonale se přizpůsobuje tělu, čímž zdůrazňuje siluetu. Spodní prádlo se chová jako druhá kůže. Měkký a jemný oděv chrání před odřením a úprava s žebry z beztlakového úpletu pomáhá zbavit se i toho nejmenšího nepohodlí během používání. Složení z prvotřídní bavlny s přízí BRUBECK Air Jet s novými, jedinečnými vlastnostmi udržuje pokožku dlouho suchou a svěží, protože odvod vlhkosti z povrchu těla je ještě účinnější. Prádlo velmi rychle schne a nevyžaduje žehlení.

Kolekce COMFORT COTTON od společnosti BRUBECK je bavlněné funkční prádlo šetrné k tělu, které je základem oblečení pro každodenní aktivity a poskytuje ochranu a pohodlí po celý rok.